årets första riktiga loppis

Det var helt underbart vårväder i lördags, och det lockade till den första loppisen (med fler än 5 utspridda stånd!!). Bomullsgarnet har fått flytta från plastpåsar till denna rottingkorg som jag köpte.

Mera loppisfynd: Tallrikar, 8st från Gustavsberg, benporslin (B555 ni vet). Jag köpte dem åt min syster för att jag tycker att de passar in i min systers kök, om hon inte velat ha dem så hade det inte varit någon kris, de passar in bland mina köksgrejer också. Men eftersom jag just nu bor i korridor så skulle tallrikarna fått flytta rakt in i flyttkartonger.

Årets första loppis följdes traditionsenligt av fika, årets första fika på uteservering. På Uppsalas godaste och mysigaste Broströms kafé 

Ha en skön måndag allihopa!

10 kommentarer :

 1. Mös också nere på Vaksala Torg i lördags! Fyndade inget syrelaterat där men dock två ovanliga Depeche-plattor samt några tyger på Emmaus. Det är verkligen ett vårtecken när det är Loppis på torget igen! Kunde inte varit bättre väder i lördags heller.

  SvaraRadera
 2. Där har jag också varit nån gång när jag hälsat på i Uppsala. Väldigt roligt att det är det nästan varje lördag. Så skulle det vara på alla torg!

  SvaraRadera
 3. Sån korg hade min farmor en. Nostalgi :)

  SvaraRadera
 4. Grattis. Jag hittade också en jättefin stickkkorg på loppis i lördags, 20 kr!

  SvaraRadera
 5. korgen är underbar, det optimala för garner. En sån vill jag också ha! :)

  SvaraRadera
 6. Loppis är bäsT! Och korgar kan man inte få för många av. Jag använder korg jämt när jag ska ha med mig något. Bra att packa i.

  Lycka till i skärbrädeutlottningen!

  SvaraRadera
 7. Oh, loppisar är roliga, ffa de gånger man hittar något man behöver/gillar!

  SvaraRadera
 8. En till bloggande Uppsalabo - Kul!

  SvaraRadera
 9. Åååå vad mysigt med loppis. Blir lite avis faktiskt. Måste gå på en massa loppisar, säger man verkligen loppisar???, i sommar när jag är i Sverige. Glad Påsk från Mallorca. Ps. Det spöregnar och är åskstorm ute!! Rolig påsk va??!! :)

  SvaraRadera
 10. Så du har hittat en "riktig" stickkorg! Jag har också en sån. Min mamma hade den till sina stickgrejor och nu har jag den! Glad Påsk!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!