påslakan

En påslakanstopp av tyg från loppisrundan förra helgen. Lika mycket ringning fram och bak, det är väldigt fint att visa rygg tycker jag . Ärmarna är några centimeter längre än på den förra toppen.

Jag funderar på om det blir för mycket med den rosa-rutiga fickan. Ska jag ta bort den? Vad tycker ni? Kanske brodera dit en rad med fåglar på promenad istället.

Det är inte det lättaste att ta foto på sig själv.

8 kommentarer :

 1. Jätte-snygg! Funkar fint med fickan tycker jag - fast det beror ju lite på vilken stil man e ute efter. Broderade fåglar låter också bra (men jag skulle aldrig orka göra om själv...).

  SvaraRadera
 2. vad fint med blommorna upptill! fickan är snygg men lite crazy och broderade fåglar skulle nog göra blusen lite mer lättanvänd tror jag... dessutom är det ju kul att brodera... men då tar det ju ett tag till innan du kan använda den... svårt... :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att du syr av påslakan, blir snyggt!
  Jag gillar ju lite oväntade saker så fick eller broderi blir bra, gör den mer "egen" och unik. Fickan ger lite pippi-känsla!
  Jag har ett påslakan som är så snyggt, hoppas att jag ska hinna sy en sommarklänning av det.

  SvaraRadera
 4. Jättefin blus! Har du kantar med vanliga kantband eller med mudd?

  Om du frågar mig så tycker jag att du ska ta bort fickan och kanske ersätta den med fåglar. Eller inte. Det mönstrade tyget i sig gör blusen så speciell att jag tycker att den inte behöver någon mer utsmyckning!

  SvaraRadera
 5. Jattesnygg!! Och fickan tycker jag ar cool. Behall den!! Ju mer crazy desto battre, mitt motto!!!!!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar fickan, lite Pippi över den!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!