Det bästa fyndet #1 / The best bargain #1

 IMG_6144 
Turgumman är jag. Lucky girl is me.


IMG_6095
IMG_6101
IMG_6106
IMG_6108 IMG_6110

Tänk er att ni står där framför ett loppisstånd, och så ser ni allt detta lingarn i en påse. Jag frågade lite försiktigt “vad ska ni ha för denna?” 150kr fick jag som svar. Oj jäklar tänkte jag, den måste jag bara ha. Tur att jag hade syrran några meter längre fram, så att jag kunde låna de pengarna jag saknade för att köpa påsen. Väl hemma öppnade jag påsen smått frenetisk och räknade garndockorna. 174 stycken. Tänk vilken rikedom!

Imagine standing at the flee market seeing all this linnen floss in a plastic bag. Cautiously I asked what he sold it for. 150 SEK (about 15 euro). Wow, fuck I badly need this. Luckely my sister that was with me could borrow me the money that i lacked to by it. Finally at home I frenetically counted the skeins to 174. What a treasure!

14 kommentarer :

 1. Wow!! Now that's what I call a bargain. ;-) Well Done you!
  I think it had your name written all over it, you were meant to have it.
  ENJOY!
  Kram Julie x

  BTW Did you get my email okay...re buying the earrings and how to pay?

  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 2. Vilket toppenfynd. Jag tänker mig känslan, pulsen ökar lite när man hittar fyndet, lite oroliga blickar hit och dit för att se att ingen annan är ute efter det man vill ha, och så får man det dessutom till vrakpris. Fantastiska färger.

  Gudrun

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken skatt du hittade på loppisen! Måste ha varit för fyrklövern :)

  SvaraRadera
 4. Vilken sagolik massa garn!! Verkligen regnbågens alla färger :))

  SvaraRadera
 5. Galet fynd! Hittade du fyrklövern innan eller?

  SvaraRadera
 6. Oj oj, vilket fynd! Och vilken skatt att ha så många färger att välja och vraka mellan när det ska till att broderas!

  SvaraRadera
 7. Ja eller hur, fina kulörer i regnbågens alla färger. Fyrklövern hittade jag på kvällen samma dag som jag fyndat. Kanske funkade den retroaktivt?!

  SvaraRadera
 8. Det är bara att gratulera! Inte illa...

  SvaraRadera
 9. Grattis till ett bra fynd! Jag hittade en gång för många år sedan ullbroderigarn i en massa massa färger för en krona dockan, men inte riktigt lika många. :)

  SvaraRadera
 10. Ja, det kan man väl verkligen kalla tur!

  SvaraRadera
 11. Men så härligt fynd!! Jag är ständigt på jakt efter lintråd eftersom det är det finaste att brodera med. Så det där är vad jag skulle vilja finna!!

  SvaraRadera
 12. Etiketten garnporr passar precis. Ett sådant kap är ju vad man drömmer om. Och så har du presenterat det så vackert i färgcirkeln, Det tänder jag på.
  Härligt!

  SvaraRadera
 13. Wow vilka vackra färger och vilket sjukt bra fynd!! Grattis till det.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!