Färgklick / Color boost

klädnypor klädnypor klädnypor 
Måla klädnypor är ju bara för kul. Dessa målade jag o min syster till hennes kök. Vi satt utanför hennes lägenhet på filten. För den var en present till henne och hennes familj. Klädnyporna målades på hennes initiativ i 10-gruppens nya färger och former.
Painting clothespins is something I love doing. These are painted for my sisters kitchen. We sat outside her apartment on the blanket. Because the blanket was a gift to her and her family. The clothespins are, on her initiative, painted with inspiration by 10-gruppens new colors and design.

9 kommentarer :

 1. Å, så søte, og for en jobb dere har gjort!! Utrolig :-)

  SvaraRadera
 2. Så fina! Vilken bra idé!
  Ha det bra Annika

  SvaraRadera
 3. Fina! Man blir verkligen glad av dem.

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina! Härliga färger och mönster! Har ni målat dem hela? Det ser nästan ut så. Eller har ni delat dem? (Det är ju så himla pilligt!) Jag har satt magneter på mina och har dem på anslagstavlan. Det är jättepraktiskt!

  SvaraRadera
 5. Vilket pill-jobb ni har gjort! Tack för tipset! Glada klädnypor kan man inte ha för många av!

  SvaraRadera
 6. Kul ide´!Kan tänka mig att det ska sitta fina sommarbilder i dom senare......eller nå´t annat fint

  SvaraRadera
 7. Jätte fina klädnypor. Tror jag ska måla några och ha när jag händer tvätten, skulle ju inte vara fel om det var lite roligare...

  SvaraRadera
 8. Har du något bra tips på vart man kan köpa träklädnypor? Jag blev så inspirerad av dina och letade efter såna idag för att måla själv men hittade bara fula i plast.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!