Fyra saker

umeå

4 tv-program: Våra vänners liv, På spåret, Sinchronicity och Babel

4 saker jag gjort idag (läs igår): Jätteospännande dag men okej: ätit gröt, haft möte med min handledare, skrattat åt min kontorskompis när han sjöng med hörlurarna på och broderat på adventskalendern

4 saker jag längtar efter: varje dag längtar jag efter att få komma hem o pyssla i soffan, att något spännande okänt ska hända, min första semester, att min bok ska ta slut (jag börjar faktiskt bli lite trött på den fast den är bra)

4 saker på önskelistan: En ateljé, kunna (och orka) sticka vackra vackra trekantssjalar, att studielånet redan vore tillbakabetalat och att de beslutar nåt vettigt på klimatmötet (önsketänkade jag vet!)

4 saker jag hatar: Klimatförnekare, konstiga komedier som the Office eller Ett päron till farsa, att trängas på tunnelbanan och julhandla i Stockholm (tacka vet jag hemmagjorda presenter).

Jag skickar vidare till fröken c – som alltid har något bra eller roligt att säga! 

Tillägg. Jag är ganska säker på att jag håller på att bli senil, jag glömde berättat att det var Gunilla och Gudrun som ville veta fyra saker om mig.

2 kommentarer :

  1. Kul att du svarade! Det blir nog inget brodericafé på torsdag för Gunilla. Hennes bebis kom i i fredags tre veckor tidigare än beräknat. Allt är fint med dem. Jag har en essay som ska in på fredag, ev. måste jag skriva på den. Men jag ska försöka vara flitig.

    Gudrun

    SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!