Broderikafé

På torsdag drar broderikaféet igång igen efter helger och semestrar. Så komsi komsi alla broderande vänner. Flickor och pojkar, gamla och unga. Nya, nygamla och gamla bekantskaper. Alla är hjärtligt välkomna.

När? 13 & 27 januari, kl 18
Var? Kafé Stories, bottenvåningen på Kulturhuset, Stockholm
För? Alla som vill brodera!

Det var allt för mig idag,

over and out.

12 kommentarer :

 1. Åh vad roligt det låter! Man kanske skulle titta förbi...

  SvaraRadera
 2. Skulle hemskt gärna komma men sambon jobbar - det är skit att ha en ekonomsambo i årsboksluttider- så det får bli någon annan gång. Kanske 27:e, med lite tur. Så roligt initativ. Men känner alla varandra sen innan eller får sådana som jag som inte känner någon känna sig lite ensamma och dumma?

  SvaraRadera
 3. Ni kommer att få jättekul, det tror jag det. Vilken bra ide!!!

  SvaraRadera
 4. Denice. Detta är tredje gången vi träffas, så vi är alla nya i gamet. Och även om vi kände varandra så hoppas jag verkligen inte det ska hindra någon från att komma.

  SvaraRadera
 5. Kan inte komma den här gången, tyvärr. Men Denice, jag var med första gången och jag kände ingen. Det var inget problem alls!

  SvaraRadera
 6. Yes, den här gången kan jag komma. Jag ser fram emot det jättemycket. Ringde i panik efter matrail till min kudde igår. Jag är rädd att det inte hinner komma. Är det någon som har en liten snutt vit eller röd vadmal att avvara? Jag behöver ca 7 x 5 cm till en applikation som ska göras. Det skulle vara så kul att få börja på min tanke jag har. Lotta

  SvaraRadera
 7. Lotta. Jag har röd/rödorange som jag kan ta med. Nu ska jag bara knyta en tråd kring mitt finger så att jag kommer ihåg det :)

  SvaraRadera
 8. Vad jag blir sugen på att börja brodera när jag kikar runt på din blogg! Det är något jag inte tagit mig tid att lära mig. Har du någon/några bra böcker att rekommendera för en nybörjare? Tyvärr bor jag i Göteborgstrakterna annars hade jag genast kommit på broderikaféet.

  SvaraRadera
 9. hello, jag hinner inte komma imorgon men vi ses den 27:e istället! tur att det inte är så långt mellan gångerna... :)
  kram!

  SvaraRadera
 10. Låter som om jag verkligen ska försöka komma den 27:e. Jag har nämligen en idé i huvudet, en syring som ligger, tyg som är tvättat, garn som jag valt ut - men har inte hunnit starta, så brodericafé känns som toppen :-)

  SvaraRadera
 11. Blir det några träffar i februari?

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!