En myra / One ant

myrtröjan

Jag har fått garn och mönster - helt gratis - av Garntjänst. Reklam reklam för dem. Gratis garn åt mig. Inte helt fel. De har ju bara en butik i hela landet, så garnet kom till mig på posten och det hela var väldigt bekvämt, tills nyss när garnet tog slut. För garnet räckte inte till hela tröjan, och jag funderar på hur jag ska göra nu. Jag skulle ju kunna beställa ett till nystan, men snålheten sätter in eftersom bara portot är dyrare än själva nystanet som behövs för att sticka det sista. Kan jag vara så fräck att jag frågar om jag kan få ett till gratisnystan?

ps. Fy fanken vad svårt det är att sticka mönster. Ojämnt och inte säkert vackert. Stackars Garntjänst valde kanske inte rätt person att göra reklam för dem.

I was sponsored with yarn by a online yarn store Garntjänst. I was happy and satisfied until I realized that there wasn't enough yarn for the little sweater. Now what? Should I be greedy and ask for one more free yarn ball?

9 kommentarer :

 1. Cool myra!
  Såklart ska du be om ett nystan till! Det är väl bra om de får reda på att garnet inte räckte...?

  SvaraRadera
 2. Gör't! Kan ju bara få nej i värsta fall! Tycker allt ser alldeles fint och jämnt ut!

  SvaraRadera
 3. Jag tror att myran blir jättefin om du tvättar tröjan när den är klar och blockar den. Sådana ojämnheter brukar jämna till sig då. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Orange som är en av modefärgerna för våren dessutom.

  SvaraRadera
 5. Vilken olustig situation! Jag tycker du ska ta för dig och vara lite osvensk-säg att du vill ha ett nytt nystan =)

  SvaraRadera
 6. Tycker också du ska säga till, fråga kan man ju alltid göra, de kan ju inte säga mer än nej. Och att det skulle se ojämt ut - inte i mina ögon. Du skulle se dödskallemössan jag stickar till mina barns kusin. Hrm. Den får jag nog göra något drastiskt med innan den får skåda dagsljuset :-)

  SvaraRadera
 7. Fråga om ett nystan till - de säger inte nej! Och om inte DU är nöjd med myran, men brodera litet på den då tills du är nöjd ;-)

  JAG tycker den är fin!

  SvaraRadera
 8. Det ser ju jättefint ut! Ja, för sjutton, be om ett nystan till, jag tror absolut du får det.

  SvaraRadera
 9. Åh så många nya ansikten! I like!

  Tack för peppen med garnet hörrni. Jag ska göra som ni säger och fråga om ett till nystan.

  Jag har faktiskt redan blockat den. Eller iaf lagt en blöt handduk på under ett dygn, så jag tror inte att den kan bli så mycket snyggare genom att dra ut den. Men att brodera runt var ett bra tips. Tack Pysselfarmor!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!