Småbroderiet / The small embroidery

sömmen

baksidan

den smälta paljetten

fransen

broderi

baksidan

mobilfodralet

Småbroderiet blev ett mobilfodral till min nya mobilaj. Paljetterna smälte lite när jag ångade min frans. Jag gillar det. Eftersom jag har på mig spenderbyxorna idag bjussar jag på hur avigsidan av broderiet ser ut, ifall någon tycker sånt är kul.

The small embroidery is now a case for my new cellphone. The sequins melted a little when I steamed the fringe, I kind of like how they turned out. Since I’m so generous today, I also let you see the backside of the embroidery.

10 kommentarer :

 1. Flådigt! Gillade de där bladen som liksom bara var fastsydda på mitten - gav en schyst 3d känsla, ffa tillsammans med fransen!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Det är som jag alltid säger (och har en känsla av att jag skrivit förut, just till dig) att ju mer flådig telefon man har, desto mer behöver den ett riktigt slöjdigt fodral för att balansera upp all teknologi. :)

  Trist att det inte funkade så bra med plastpåsarna, förresten. På vilket sätt blev det bubbligt? Om det blir bubblor i själva materialet så kan jag tänka mig att strykjärnet varit lite för varmt. Om det mer är att det inte går ihop sig utan blir luft kvar mellan lagren så brukar jag försöka stryka igen en annan gång. Det tar längre tid än vad man tror innan det smälter ihop. Jag har också använt mig av vanliga påsar, typ sådana från mataffären.

  SvaraRadera
 3. I love it ♥
  Och fint med samma i headern!

  SvaraRadera
 4. Så läckert, jag gillar det verkligen. Som små teckningar, fast i textil.

  SvaraRadera
 5. Den är verkligen jättefin. Hoppas att du tar det som en komplimang om man skulle kopiera rakt av och göra sin egen...

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!