hemsidor hurra / yey websites

alltomhemslojd textilhemslöjd
Zickermans SlojdKlubben
Hemslojd-225x66
Ny visuell identitet för Hemslöjden och flera nya (eller tja, ganska nya) hemsidor. Den gamla hemslojden.org byts ut mot den nya Allt om Hemslöjd. Jag gillar det nya greppet eftersom hemslöjden.org fram tills nu har huserat hemsidor för de flesta hemslöjdsorganisationer och butiker runt om i länen som ju redan har egna hemsidor. Dubbla hemsidor blir ganska förvirrande om du frågar mig. Jag är särskilt förtjust i Textil Hemslöjd och Slöjdklubbens hemsidor, den sistnämnda har jag väntat med spänning på. Hemslöjd (tidningen) och Zickermans känner ni säkert till sedan tidigare.
The Swedish craft organizations have with joint forces started and renewed several websites. Click on the logos to check them out.
yllebroderi
Hela helgen ska jag köra Grundkurs i skånskt yllebroderi. Jag tror det blir en riktigt trevlig helg, hoppas ni får det med!

7 kommentarer :

 1. Lycka till! Det kommer säkert bli härligt.

  SvaraRadera
 2. Tack för länkarna. Önskar dig en trevlig broderihelg.

  SvaraRadera
 3. Ja, vad kul att de är igång nu! Jag snabbade mig att registrera mig på slöjdklubbens sida.
  Hoppas det gått bra med kursen! En bekant till mig (Cilla) skulle gå din kurs, jag var allt lite avundsjuk på henne. :)

  SvaraRadera
 4. Det blir alldeles förträffligt trevligt utmärkt kul på din grundkurs för du är mysig som person och kan skapa den "rätta" stämningen - jag vet! Ser fram emot bling-blinget ;-))

  Har du kollat mina anslagstavlor i Pinterest? Du kanske kände till det tidigare....jisses vilka tips man hittar bland de andra "pinteresterna" - eller vad fasiken man heter som användare av den funktionen...jag har ännu mindre lust att jobba nu!!

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Tack för syhelgen! Rekommenderas varmt till alla.
  Och tack till alla kurskompisar för trevligt sällskap och roliga samtal.
  Christina

  SvaraRadera
 6. Åh så roligt det ser ut! Vill också!

  SvaraRadera
 7. Åh så roligt det ser ut! Vill också!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!