Den bästa av förmåner

Hedvig

Förra helgen hade jag kurs i Skånskt yllebroderi. Det är en sådan fantastisk förmån att hålla kurser i något som är mig så kärt. Grymt kul helt enkelt. Och vilka entusiastiska och fina kursdeltagare sen! Duktiga Hedvig aka broderikafékompis var med på kursen, så här tyckte hon om kursen. Sen är det ett bra sätt att värva deltagare till  Broderikaféet, flera stycken dök också upp i torsdags. I vanliga fall brukar vi sluta omkring 21 men i torsdags så satt vi från kl 18 tills kaféet stängde kl 22 och broderade och broderade och pratade och pratade. Det var helt enkelt så roligt att vi inte ville gå hem.

Hedvigs broderi

Broderibord

Utställning

På kursen kan deltagarna välja mellan fyra mönster och mellan rött och svart kläde. Nästan alla väljer att brodera Min lilla hästen eller blomma med hjärta på svart botten. På gulsticket i fotona ser man att vi befinner oss under Slöjdhusets fantastiska lysrörsbelysning. Det är en fin lokal att vara i men just ljuset kunde vara bättre.

6 kommentarer :

 1. Åh vad fint, låter helt fantatiskt med kurs.Har själv varit iväg, det är nå´t meditativt med att sitta och brodera och sedan träffar man ju som sagt så härliga och fina personer

  SvaraRadera
 2. Blir så himla fint att jag också vill brodera sådant. Men först göra klart lite annat.

  SvaraRadera
 3. Yllebroderi är beroendeframkallande, det är så roligt att göra och blir så vackert!
  Även om jag gått en kurs i höst i yllebroderi längtar jag till att gå fler, kommer du ha någon kurs på västkusten till våren?

  SvaraRadera
 4. Ylva - jag kan bara hålla med; både meditativt och trevligt med kurs :)

  Maria - mmm visst är det så, vill-göra-listan är lång.

  Call design - väldigt beroendeframkallande!! Nä jag håller bara till här i stockholm. Men jag kan hålla öron och ögon öppna om jag hör om kurser på västkusten.

  SvaraRadera
 5. Åh, så trevligt ni ser ut att ha det!

  SvaraRadera
 6. Ahh...jag blir mållös..........
  Läckert, snyggt, imponerande, uttrycksfullt på svart botten, med mera om man säger så:)

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!