:: Välkommen på kurs ::

lyfta maskor
lyfta maskor
Jag ska lära mig att sticka med två färger och lyfta maskor hela helgen på kurs för Lotta och Madelaine. Och så välkomnande jag känner mig när det här vykortet kom med posten igår.
Det är ju otroligt att den lilla lappen på tummen blev så väl mottagen av er. Lappa och laga med stil och medvetenhet; det tror jag att vi bloggar vet som vi måste förmedla till omvärlden.
Sen undrar jag en sak. Nu när jag tydligen blivit medlem i tumkilarnas hemliga förbund så börjar jag ju fundera… finns det fler hemliga förbund som förenas kring någon teknik som jag inte kan eller känner till. Upplys mig, jag vill vara med i alla hemliga förbund!
Kunskap is king. Glad helg på er!

5 kommentarer :

 1. låter trevligt med kurs ! Ha en nice helg du också.
  Ps. lappningen blev ju väldigt bra , gillar ! ds

  SvaraRadera
 2. Kanske en hemlig grupp som handlar om mönster med lyfta maskor? Fast Lotta och Madeleine kanske har första tjing. Jag hittar flera sån mönster i de gamla sticktidningar som jag brukar skriva om!

  SvaraRadera
 3. Oj finns en tumkilarnas hemliga förbund? Den borde jag isåfall varit med i för längesen... Jag missar nåt ;-) Upplys mig med om hemliga förbund, hihi! :-D

  SvaraRadera
 4. Absolut finns det en sådan förening...;-))
  tänk att ett sådant kort har jag också fått...ja ja vi visste ju att vi ses hela helgen...nu ska stickorna glöda ;-))

  SvaraRadera
 5. Hmm... kanske läge att starta en egen, lite hemlig orden? (Eller dagens motsvarighet, en FB-grupp?) Våga vägra jumperstickor, Mera magic loop åt massorna eller nåt?

  Vilket gulligt kort förresten! Det känns som att det bådar gott för en trevlig kurs!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!