:: Montreal ::


Foto: DubyDub2009
I denna stund är sitter jag i ett flygplan på väg över Atlanten, till Montreal närmare bestämt. Jag ska på en stor konferens helt ensam och det känns både kul och lite läskigt. När man åka så långt så måste man ju passa på att se stan, så efter konferensen ska jag turista några dagar och jag ska bo hos en kanadensisk tjej. Jag jag lärde känna när jag jobbade två månader i Abisko hösten 2009 (här poserar hon fint i mössor som jag stickat). Både hon och jag är tokig i handarbete så hade vi stitch and bitch nästan varje kväll där på forskningsstationen. Tänk att det gått två och ett halvt år sen vi sågs, galet ju. Jag har gjort några tidsinställda blogginlägg som kommer att dyka upp medan sitter lyssnar på den senaste forskningen om Arktis. Så ni kommer nästan inte märka att jag är borta :)
Förresten. Jag förstår inte hur och när det hände, men känns det som att jag under våren har fått en massa nya besökare på bloggen och folk som kommenterar på bloggen. Jag blir ju så himla glad för alla som tar sig tid att kommentera. Ni bloggläsare är så himla bra, för de dagar som jag känner mig vemodig så kan jag bara gå in och läsa era peppande kommentarer så värmer det i magen. <3 kärlek till er!

3 kommentarer :

  1. men oooooo ha så kul och passa på att njuta och glo överallt du kan!

    SvaraRadera
  2. Så spännande och ROLIGT det låter! Hoppas du får en riktigt trevlig resa - och kärlek till dig med!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får en trevlig resa :) Kanada har jag länge velat åka tillbaka till, bodde där ett halvår när jag var liten :)

    SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!