:: lite från Liljevalchs ::

alla löv

En bra stund efter vernissagen på Liljevalchs kommer här några bilder från Hemslöjdens utställning.  Det fanns otroligt mycket fin slöjd som jag ville gärna ha med på bild, men det var svårt att fota i myllret där inne och mina fotoskills är inte heller de bästa. Utställningen var verkligen över förväntan! Framför allt är det coolt att ha så mycket slöjd samlat på en så liten yta och det kändes nästan som att föremålen var laddade med extra energi. Kanske var det rent av skaparglädjen som lyste igenom?

spegel
räven

Det kändes extra roligt att vara där på vernissagen eftersom jag träffade en massa folk som jag kände från slöjdvärlden från olika delar av landet. Vilket grymt nätverk och så mycket trevliga människor. Mer foton på Liljevalchs facebooksida.

elin
Carsten Nilsson
liten fågel

7 kommentarer :

 1. Blir verkligen jättesugen att se utställningen!
  Så mycket slöjd på ett och samma ställe!

  Men du, stämmer det att det inte står namn vid de olika verken så att man kan se vem som slöjdat vad? Jag tänker både på löven och på den övriga utsällgningen.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker absolut du ska se den om du är i stockholm! Och det är nog inte omöjligt att ha barnen med eftersom det finns slöjdverkstad att fixa o dona i :)

  Löven har namnetiketter, men de är rätt små så namnen på löv högt upp var omöjliga att se. Katalogen med namnen var dessutom sorterad i trädordning så det gick inte att leta efter personer vars löv du ville se. Helt knasigt. De andra 900 föremålen hade endast numrering så man var tvungen att köpa en katalog för 30 kr för att se vem som gjort vad. Himla snålt och orättvist mot slöjdarna tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Åh! Jag vill också dit! Hoppas på en tur längre fram i sommar! Såg du ditt eget löv?

  SvaraRadera
 4. Ja, det gjorde jag, men det var flera andras som jag letade efter men inte hittade.

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ta mig dit ! Ser härligt ut

  SvaraRadera
 6. Längtar tills jag ska få se det!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!