:: kärlek ::

hjärta hjärta

Idag är det som bekant Alla hjärtans dag. Därför vill jag ta tillfället i akt att sända tillbaka lite av den kärlek som jag får av er. Jag blir så himla glad av varenda en av kommentarerna som ni lämnar och jag ser ju (ja jag tjuvkikar på er ibland) att det finns ni som bara gillar att kika in i det tysta. Ni får en skopa virtuell kärlek allesammans. Det känns så himla fint att jag kan dela med er sånt som jag gillar mest och bäst. Min kärlek till handarbete och slöjd. Vad vore livet utan?, det vill jag inte ens föreställa mig.

ps. jag har ärvt vaniljhjärteformar av farmor.Visst är de fina! Har aldrig ätit, och definitivt aldrig bakat vaniljhjärtan, men någon gång ska ju vara första så varför inte idag.

hjärta hjärta

5 kommentarer :

 1. Hoppas du får en finfin alla hjärtans dag! Jag har också ärvt en hel hög hjärtformar av min svärmor. Någon gång ska jag ge mig på utmaningen att göra vaniljhjärtan, men det blir inte idag ;)

  SvaraRadera
 2. Kärlek right back at ya!

  SvaraRadera
 3. Goda var de!! Tack!
  Kärlek tillbaka!
  :-))

  SvaraRadera
 4. :) Vaniljhjärtan är mitt favoritbakverk. Blir till att leta på loppis efter såna här, visste inte att det var så man gjorde!

  SvaraRadera
 5. <3 till dig - för att du har så inspirerande och kreativa saker att delge på din blogg.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!