:: eye of the tiger ::

tiger

Det råder tigerfeber. En massa bilder flipprar förbi på Pinterest. Det flödar över av fint, fult, vackert, och mycket som är så där tråkigt tillrättalagt, en hel massa vitt, svart och grafiska mönster. Och plötsligt, en helt underbar tiger av Yusuke Yonezu. Jag blev kär i den på stört och jag hoppas konstnären tycker det är okej att jag använder tigern till broderi, det är ju bara till mig själv, inget som jag kommer att sälja.


Tiger

Den som är orange och blå är mest lik i originalfärgerna, svart garn finns ju inte i yllebroderi så jag använde blå istället. Exakt samma färger som när jag broderade min förra gladtokiga tiger. När den första var klar ville jag genast testa fler färgkombinationer, och jag går redan och klurar på vilka färger nästa tiger ska ha. Underbara tiger!


Tiger

Tiger7 kommentarer :

 1. De är underbara! Förstår gott att du blev kär. Blir det en tigerdyna nu också, med tigrar i olika färgställningar? :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Den ser så snäll och söt ut :)

  SvaraRadera
 3. Mina barnbarn morrar jämt som tigrar om man inte gör som de säger med en gång. Kanske något för mig att brodera på tröjan för att visa vem de faktiskt har att göra med?

  SvaraRadera
 4. Å såfina! Kommer genast att tänka på Loranga, Masarin och Dartanjang.. Nu kom det visst tigrar..liksom.
  Blir det ett pocketboksfodral kanske?

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka härliga karaktärer till tigrar! :)

  SvaraRadera
 6. Men så gulliga tigrar! Ser jättefint ut :)

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!