:: här bor täljhästen ::

täljhäst

Kanske minns ni att jag gick på kurs på Nääs i vintras. Sedan dess har jag haft en omonterad täljhäst liggandes på golvet i hallen.  Inte så värst praktiskt. Men man vänjer sig. Det kändes aldrig lönt att montera den eftersom jag ändå inte hade en bandkniv, men på det semesterbesöket på Sätergläntan såg jag till att ändra på det. Genast blev täljhästen både monterad och målad, jag valde svart eftersom den skulle passa in i min etta som redan är brokig med massa olika färger och mönster.


bandkniv

5 kommentarer :

 1. Vad fin den är! Som ett konstverk i sig!

  SvaraRadera
 2. Så snygg din täljhäst är....vi får nog "knorra till" vår i norr! ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh, det är ju underbart att du verkligen låter din passion för slöjd ta plats i ditt hem så där - och jag håller med Ulrika, den är ju som ett konstverk i sig!

  SvaraRadera
 4. Skitsnyggt! Kul med saker som är annorlunda

  SvaraRadera
 5. Kul att den får stå framme alltid tycker jag! Själv har jag länge övervägt en snickarbänk/arbetsbänk hemma (inte för att jag snickrar så värst mycket, men man kan ju även ha den till annat arbete) men slutligen kommit fram till att jag verkligen inte har plats.
  Förresten, utifrån den där bilden skulle man aldrig tro att ditt hem är brokigt, det ser väldigt stilrent ut i just den hörnan i alla fall. :)

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!