:: en lite större broderad fågelmössa ::

broderad fågelmössa

broderad fågelmössa

Vilken lättnad att mössa nummer 2 faktiskt passade systersonen. Han kinkade lite när jag skulle sätta den på honom, men när den väl var knuten under hakan så var han glad igen. De här mössorna är ju bara helt underbart roliga att brodera och kul att montera också. Särskilt mycket gillar jag de fina mexikanska djuren från Otomi. Efter alla små tigerpåsar och armband som jag broderat så är det roligt att göra något annat använd- och bärbart. Min handarbetesfilosofi är att man ska kunna och vilja använda det man skapat.

Min syrra sa när jag levererade mössan idag - att färgerna på den här mössan blev ännu finare än den förra lilla fågelmössan. Även om jag gillar de andra färgerna också så håller jag  verkligen med henne, dessa är klarare och piggare färger. Känns bra i magen! Förhoppningsvis kan Moa ta några foton på lillkillen i mössan ute i dagsljus eftersom jag inte hade systemkameran till hands när mössan blev färdig.

broderad fågelmössa

broderad fågelmössa

5 kommentarer :

  1. Ooo, den var utrolig fin! Jeg er svak for ullbroderier, og blir så glad for å se det på plagg som kan brukes i hverdagen.

    SvaraRadera
  2. Den är verkligen fin, precis som innehållet, och jag håller med dig om om att saker också ska ha en funktion. Det blir dubbel glädje.

    SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!