Nya korsstygn på stramalj

Detta är mitt nya stramaljbroderi-projekt. Stramalj och garn (2-trådigt ullgarn) är köpt på Hemslöjden i Skåne.Bakom de lila och röda bladen ska jag brodera mönstret som ni ser på bilden ovan. Mönstret kommer från en bok med tvistsöm, som också den säljs på Hemslöjden i Skåne.

5 kommentarer :

 1. Oj vilka fina arbeten..blir facinerad och inspirerad, men har en liten fråga. Vart hittar du tiden?

  SvaraRadera
 2. Ja du. Jag är student, så jag jobbar inte 40-timmarsveckor. Sen är det ju handarbete min passion.

  SvaraRadera
 3. Jösses vad fort du broderar... känner att jag ligger lite i lä. Och ändå satt jag hela lördagen och söndagen i butiken med broderiet. Perfekt sysselsättning istället för att bara rulla tummarna i väntan på att köpsugna kunder ska droppa in :) Fick sällskap igår också av min långhåriga 14-åriga son som skulle fästa miljoner garnändar i en mössa som han hade virkat klart. Så där satt vi båda två med våra pyssel och myste :)

  Ser spännande ut med bakgrunden du tänkt göra. Väntar nyfiket på bilder!

  Ha en skön dag!
  MiA

  SvaraRadera
 4. Hej, kul att du hittade mig, så att jag kunde hitta dig :) Vilken HÄRLIG blogg du har. Jag lägger in dig på min blogglista på direkten!

  SvaraRadera
 5. Hejhej!
  Nä... det är en högst virtuell båt :) Man kan segla hela VOR i spelform online. Helt enligt verkliga förhållanden - jättekul! Om man vill vara med hela racet (10 etapper) så tar det ungefär 9-10 månader.... så det blir spännande. Det är etapp 1 som har startatnu, och nu ligger jag änsålänge och kajkar norr om Kanarieöarna, på plats 15700 ungefär *hrm*

  Ha en bra dag!
  MiA

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!