Tredje stickfodraletTvå linnetyger och ett bomullstyg. Jag tycker att de passar bra tillsammans trots att de är så olika. Jag sydde detta mastodontstickfodral till min mamma för att hon skulle få ordning och reda på alla sina stickor och virknålar blandade i en hurts. Nu vet hon att hon inte behöver köpa fler stickor 4 eftersom hon redan har 4 (fyra!!) par.
Detta, mitt tredje stickfodral är väldigt mycket bättre än det första som jag sydde till mig själv. Fickorna på det första är för breda för virknålarna och strumstickorna.Men jag gör i alla fall inte om mina misstag. På det andra fodralet hade jag lärt mig det är bättre med för tajt än för slappt!
Den lilla djävulen med hulling i mitten stack jag mig i fingret på. Jag är tacksam att jag inte behöver virka små fina tallriksmellanlägg med den ondskefulla virknålen.

5 kommentarer :

 1. Så snyggt det blev. Ett sånt här bara måste jag också sy till mig då jag faktiskt börjar få en ansenlig samling stickor och virknålar vid det här laget! Kul med inspiration!

  SvaraRadera
 2. Vilken klok dotter......jättefina stickfodral.
  Men vet du en sak, jag såg otroligt vackra armband av gamla stålstickor, dom kommer nog att bli svåra att få tag i om ett tag.
  Så mycket spännande man kan göra med dessa gamla stålstickor.....!!

  SvaraRadera
 3. WOW vilken härlig ordning!!

  SvaraRadera
 4. Hej kompis!
  Vad snyggt mammsens fodral blev. Och jag är jättenöjd med mitt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Såna ser ju så bra ut! undrar när jag ska komma till skott och göra ett sånt?

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!