Stickfodral

Ett stick- och virkfodral syddes efter att avundsjukt gluttat på Stickfrossas söta virkfodral. Jag har sett att PetraO också blivit inspirerade av henne. Kul när inspirationen sprider sig!

Fodralet är sytt av tunt ylletyg som jag broderat mina celler på. De återkommer både här och där. Fodret är tunt bomullstyg från IKEA, med fickor för stickor, strumstickor och virknålar. Tyvärr gör höstmörkret att bilderna blir dåliga, och broderierna syns dåligt. Men men, så är det när man bor nära Nordpolen (mörkt stor del av året alltså).

6 kommentarer :

 1. vad mysigt. inspirationen spred sig till mig med. får se om jag hinner sy ett i helgen. har tänkt göra det i några år nu men aldrig blivit av.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle verkligen behöva göra ett stickfodral till mina strumpstickor. Kanske att jag ska ta tag i det under helgen!?!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev! Borde också göra ngt liknande för just nu är alla stickor utspridda här och där och jag hittar aldrig rätt storlek när jag ska ha dem! Ses ikväll! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Snyggt! Gillar det där randiga tyget som du har fodrat med också.
  Lite retro fast ändå inte.

  Spanade in tyg-sidan. Verkligen läckra. Fast tyg är ju inte så mycket min grej... mer garn och lera :) Jag är verkligen frustrerad nu över ugnsproblemen. Bara det inte dyker upp något mer nu...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så tjusigt. Jag skulle också behöva ett stickfodral. Om jag bara kunde hitta alla stickorna som jag fick mamma för ett tag sen. De är spårlöst borta...

  SvaraRadera
 6. De ser så smarta ut, de där! Och vilka roliga figurer du broderat på! När jag såg dem kom jag på att A ritade en jätterolig figur häromdagen, om man bara kan förminska den i nån scanner, så borde man ju kunna brodera den. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!