Mönsterarkivet

Kolla in Mönsterarkivet. MiA och jag har uppdaterat sidan med massor av beskrivningar och länkar till olika hemsidor (i högerspalten). Vi är alltid på jakt efter nya beskrivningar och mönster, knep och trix inom stickning, virkning, broderi, materiallära och annat pyssel. Lämna tips i vår tagboard till höger på Mönsterarkivet eller lämna en kommentar och länk om du använt någon beskrivning. Var inte blygsam nu.

6 kommentarer :

 1. Ska genast kolla in erat arkiv, kul idé!

  SvaraRadera
 2. Tack för din kammentar på min blogg. Du får gärna lägga ut mönstret på de virkade börsarna, jag blir så glad och stolt. Är ofta inne och tittar. Fin och inspirerande.

  SvaraRadera
 3. Tack för din kammentar på min blogg. Du får gärna lägga ut mönstret på de virkade börsarna, jag blir så glad och stolt. Är ofta inne och tittar. Fin och inspirerande.

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé med ett mönsterarikiv - ska genast peta in den bland mina länkar! :-D

  SvaraRadera
 5. Mönsterarkivet är en jätte bra idé :) Har letat lite bland mina länkar och skrivit dem nu. Får kanske sluta nu så man inte blir för tjatig hihi. Bra initiativ iaf.

  SvaraRadera
 6. Nä men för guds skull, sluta inte. Inte det minsta tjatigt. Bara kul!! Det är inte så många som lämnar förslag, kanske är folk lite blyga av sig. Fler av ditt slag Ninni.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!