KlänningBrunch och shoppingrunda på second handbutiker på söder i Stockholm igår. I goda vänners lag, mmm, en härlig dag. Stadsmissionen är ju så bra, där köpte jag klänningen som jag ska ha på en cocktailfest. Ny resår måste till innan jag kan använda den.

Återigen denna vante. Den blir jättestor. Vill inte sticka med mindre stickor för då kommer ju inte garnet till rätta, och det går ju inte att minska antalet maskor eftersom det är mönsterstickning. Jag tror jag ger upp nu.

4 kommentarer :

 1. Å vilken fin klänning!
  Vilken tur du hade som hittade den!

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Jättefin klänning du har hittat. Retro fast ändå inte :)

  Synd på vantarna. Det är så trist när det inte funkar, och man inte lyckas få rätsida på det... Irriterande!

  Garnet.
  Det är tre färgbad, ett blått ett cerise och ett gul/grönt. Panduros flytande batikfärger. Det blå har jag blandat den som heter blå och den som heter marin. Det cerise har jag först använt som den är och sedan hällt i en skvätt rött för att ändra kulören. Det tredje är gult med en liten skvätt grönt i - lime :) Nyanserna blir om man färgar en härva i taget och låter det svalna lite emellan. Vet aldrig riktigt i förväg vad det blir för resultat. Det blir som det blir. Det är det som är så kul och spännande!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag håller också på med en vante som blir för stor. Gick ned en halv storlek på stickor men det hjälpte inte mycket jag tänkte nog filta dem lite när de är klara. fast du har rätt i att det gör att mönstret försvinner lite då.

  SvaraRadera
 4. Kan du inte sticka dem ändå o ge bort dem? De ser ju supervackra ut!
  Och vad jag gillar dina prickiga grytlappar - måste nog "härma"..

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!