Utan innehåll / noone in itDet är allt lite trist att visa upp kläder utan innehåll. Alltså utan kroppen som ska vara i plagget. Nu ska jag dock till Stockholm och träffa treåringen som fick tröjan i födelsedagspresent. Kanske kan jag trotsa hans trotsiga trotsålder och få honom att sätta på sig tröjan. Nu ska jag packa så att jag inte missar tåget och så ska jag förbereda en textil födelsedagspresent. Mer om det efter helgen eftersom jag tror att mottagerskan läser bloggen.

It's not fun to show clothes when noone is wearing them, that's the way it is sometimes. But this weekend I will try to defy the defiant age of the three year old boy who got the sweater for his birthday. Maybe I can make him wear it and take a picture. Now I have to go packing for the trip and prepare a birthdaypresent. More about the present later.

Mönster: Sy till småbarnen av Anita Gunnars
Pattern: Sy till småbarnen by Anita Gunnars

Tack så mycket Made in Hstd för din utmärkelse. Jag har gjort liknande utmaningar förut så jag gör inte om den. Läs här och här om du vill.

2 kommentarer :

  1. Du har fått en award hos mig också... :) Med följande motivering: "för att hon är så kreativ i sitt skapande, ser nya möjligheter i saker som jag aldrig skulle komma på. Otroligt duktig att brodera, och jag blir så sugen att prova på ullbroderi…"

    SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!