Vackraste mönstret / The most beautiful pattern

pomatomus

pomatomus
På natten är alla katter grå

Vackraste mönstret; pomatomus. Värmer gött i svart merinoull. Mina gamla muddar med samma mönster som var vita börjar kännas lite för välanvända.

Igår var det broderikafé igen. Alltid lika härligt, många fina människor och broderier! Hedvig och Gun hade med sig sina kameror som vanligt. Nu kör vi på jämna veckor, torsdagar kl 18 på Stories/Kulturhuset. Vi bits inte (i värsta fall får du av misstag ett stick med nålen), så om du är nyfiken nybörjare eller gammal broderi-räv är det bara att dyka upp.

My new pomatomus wrist warmers. A beautiful pattern still (always!) going strong. Warming me with merino wool. The old ones were white and started to feel a bit too worn out.

The embrodiery café I started is soo lovely, people are lovely and their embroideries too. Tune in Gun and Hedvig for some photos.

4 kommentarer :

 1. Ser underbart sköna ut, och vilket vackert mönster, lite ovanligt. Jag länkar till dig idag förresten.
  Ha en skön helg!
  /Rebecca

  SvaraRadera
 2. Är lite sugen på att prova det mönstret jag också. Skönt att höra att det blir fler bodericaféer, jag och min son låg hemma sjuka igår, så det blev inget för mig trots laddandet i förväg.

  SvaraRadera
 3. Det är himla trevligt och det retar mig att det nu "krockar" flera gånger med en kurs jag anmält mig till - nålbindning. Tänk om man kunde dela på sig ;-) dubbelt roligt hade man då.
  Men jag kommer tillbaka.....

  SvaraRadera
 4. Jag måste nog se till att ge det där mönstret en ny chans för det är väldans stiligt!

  (förra gången gick det åt fanders, men jag har ju hunnit få liiiite mer stickvana sedan sist så jag hoppas att det går bätte nu?)

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!