Gråt inte över tappad vante / Don’t cry over lost mitten

vantarna by night
En mörk kväll i Stockholm smög jag ut och hängde upp säsongens skörd av upphittade vantar. Det är tredje året som jag samlar och hänger upp borttappade vantar. Kolla här och här för Lund och Uppsala. Nu har turen kommit till Stockholm.

vantarna på sitt streck

texten

vantarna

en mötesplats

gråt inte

68 stycken borttappade vantar. Gråt nu inte över tappad vante, gå och hämta en uddavante på klädstrecket istället. Och snälla lova mig att vara lite mer rädd  om dem i fortsättningen, så sparar du både på miljön och din egen ekonomi.

Don’t cry over lost mitten. My winter project for the third year in a row. Check out here and here in Lund and Uppsala. Now the turn has come to Stockholm.

13 kommentarer :

 1. Så himla sött, man blir rörd på något sätt. Nu måste jag snart ta tag i mitt knitgraffiti projekt och hänga upp det på någon stolpe, bara jag tar mod till mig ... :-)

  SvaraRadera
 2. Lika underbart iår också!!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken mysig idé!!! Klockrent :)

  SvaraRadera
 4. Så himla bra ju! Hejja dig!

  SvaraRadera
 5. Fantastisk idè! =)
  Tone Misemor

  SvaraRadera
 6. Verklign en idé. Fina bilder också.

  SvaraRadera
 7. Det där är en så nice idé ! Jag gillar den skarpt. Förutom att nån kanske faktiskt hittar sin vante så är det så är det en fin installation.

  SvaraRadera
 8. Men så häftigt är det du som gör det!!! Svaret på gåtan jag undrat över. Kul idé och hoppas att några vantar hittar hem.

  ;-)

  SvaraRadera
 9. Det är extra roligt att du passar på att flytta runt mellan olika städer från år till år också. :)

  SvaraRadera
 10. men åååhhhh..jag vill mä hänga upp vantar! Vi får ofta in en hel rad med enstaka vantar på jobbet som aldrig nån kommer o hämtar!
  Sjukt bra grej att göra :D

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!