Hemslöjd ♥ Mångfald

hemslöjd
Hemslöjd

hjärta
hjärta

mångfald
mångfald

hemslöjd hjärta mångfald

I våras hittade jag ett gäng tygskor på gatan vid en återvinningsstation, i en hög tillsammans med kläder i en sopsäck. Varför de låg där och hur de kommit dit vet jag inte, men jag tyckte det var synd att de skulle ligga och skräpa så de fick följa med mig hem.

Jag började brodera på dem på workshopen (med tema hemslöjd, svenskt, textil och anti-sverigedemokraterna) med Manufaktur men de blev inte klara. Och hemma hade jag för stunden inte tid att göra dem färdiga  eftersom jag hade två yllebroderier på gång. Först när båda yllebroderierna blev färdiga (nästan samtidigt) så hade jag plötsligt tid. Då högg jag in på skorna igen.

Det dummar är att jag får ont i fötterna av att gå i platta tygskor. Inget trippande i nätta sommarsandaler för mig inte; foträta ordentliga skor ska det vara! Kanske ska jag göra en installation á la gatukonst med dem. Hmm? Utanför Sverigedemokraternas kontor. Hmm!

8 kommentarer :

 1. Heja heja....fixa installationen! Behöver du hjälp ;-) ??


  Pssttt...jag kan inte heller trippa i sandaletter..får så förbenat ont i ryggen.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. hålfotsinlägg! ;) Birkenstock har bra.
  och gud va snygga de blev - heja dig!

  SvaraRadera
 3. Det finns hjälp för "platta" skor, halvsulor som går att köpa i skoaffären, det gjorde jag och fick ett par supersköna skor! Å du har gjort ett par snygga skor, så det kan vara värt att prova för att du ska få gå i dina fina skor!!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!