Jag förbereder helgens kurs i Skånskt Yllebroderi. Förra veckan kom garner, tyger och sybågar i ett stort paket på posten från Hemslöjden i Landskrona (som snart nylanserar sin hemsida med ny layout – håll ögonen öppna!)
Till helgen är det ju dessutom första advent. Jag kan säga det hur många gånger som helst – hur sjukt är inte det att hösten gått så snabbt?! Förra helgen bakade jag skånska pepparkakor, och de får följa med som fika till kursdeltagarna. För så säg, vad passar bättre på en kurs i skånskt yllebroderi i advent om inte skånska pepparkakor. Äts med smör och ost, mums.
Blir nyfiken nu på hur de skånska pepparkakorna skiljer sig från mainstream peppisarna? (de gör )
SvaraRaderamen?! halva kommentaren försvann ju! Skulle skriva att vanliga pepparkakor också smakar utmärkt med smör och ost! Eller i filen för all del - och det är ju inte alla kakor som gör det!
SvaraRaderaSnälla - recept!! Har haft ett för många år sedan men det försvann och jag har inte hittat något bra efter det......
SvaraRaderaLåter ju hur trevligt som helst. Delar du med dig av receptet? Det ser väldigt gott ut!
SvaraRaderatjing för en kaka till mig!
SvaraRadera;-))
Kurs, kurs, kurs, kurs, kurs, kurs!!!! Nejdå, jag är inte manisk... ;9
SvaraRadera