:: Kritpåsen ::

kritpåse

Min kritpåse, som jag är omåttligt stolt över! Det broderades först en fågel och en massa förstygn och så sydde jag ihop den för några veckor sen. Nu i veckan blev den både invigd och fotad. Bland klätterutrustningen så är ju inte precis kritpåsen det dyraste man kan köpa, det är en sjuhelvetes till materialsport med den ena prylen dyrare än den andra. Därför kan jag inte precis säga att jag sparat så mycket pengar på att sy min egen påse, men jag känner mig ändå sjukt nöjd, eftersom den den både är fin och fungerar(!). Jag var till och med på Naturkompaniet för att köpa spännen, nylonband och elastiskt snöre för att få till den professionella looken. 

kritpåse

kritpåse

12 kommentarer :

 1. Med den där supersnygga kritpåsen utgår jag från att du lätt är den coolaste på klätterväggen!

  SvaraRadera
 2. Helt klart snyggaste påsen!
  När det gäller spännen och elastiska snören så brukar jag klippa bort dem från trasiga väskor mm innan de slängs. Spännen tas med fördel även från reklamnyckelband. Har på så sätt ett litet förråd här hemma.

  SvaraRadera
 3. En unik och mycket vacker kritpåse!

  SvaraRadera
 4. Sjukt snygg! Alltså, sjukt!
  Och ju mer dyr fancy utrustning som krävs för någonting, desto mer benägen brukar åtminstone jag bli att vilja fixa saker själv, bara för att. (Men ja, just när det gäller klättring så är det ju ur säkerhetssynpunkt ganska dåligt med hemlagad utrustning, annat än kritpåsar då, det begriper ju även jag.) :)

  SvaraRadera
 5. Hur fin som helst! Men vad har man kritan till? undrar jag som inte har någon koll alls på klättring...
  att inta ha halkiga händer?

  SvaraRadera
 6. Ursnygg påse verkligen! Väldigt fint med lapptekniken.

  SvaraRadera
 7. Otroligt fint blev det! Jag blir väldigt sugen på att sy förstygn i mängder nu.

  SvaraRadera
 8. Härligt med all pepp. Tack tack!

  Maria- ja det är för att få bättre grepp när man får handsvett

  SvaraRadera
 9. Mycket fin!
  Man blir ju sugen på att fixa en egen istället för den som kom med i mitt startkit. Om jag ser dig på någon vägg, så vet jag! :)

  SvaraRadera
 10. Hej, jag hittade hit från... en fransk stickbutik! Jag kikade in där i jakt på ett verktyg fast med en frakt på hutlösa 18 Euro kändes det inte längre så intressant. Men mitt letande var inte förgäves för jag fick med mig några bloggadresser, de hade nämligen bloggtips från diverse olika länder, tre svenska och däribland din blogg med mycket fint beröm :)

  Och jag kan ju bara instämma, vad mycket fint du gör. Och kul att du håller på med så många olika saker, sånt gillar jag :) Brodericafé låter verkligen intressant, broderi är nåt som saknas på min "repertoar", framför allt yllebroderi tycker jag är så himla fint. Kanske man kan ha sån tur att det finns som workshop på Syfestivalen i februari.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!