:: koftstickning ::

harvest moon

Efter en längre tids paus har jag nu plockat upp stickorna till min Harvest moon-kofta. Helst skulle jag vilja få den klar innan det är allt för varmt för att använda kofta. Och jag trodde verkligen att jag skulle ro i land det, men så igår när två tredjedelar av andra ärmen stickats så tog garnet slut. Ack ack ack. Jag passerar ju inte garnaffären dagligdags precis, så det känns onekligen som en vägbula på vägen till att bli klar. Om man ska se det från den positiva sidan så känns det i alla fall som en bra koftmodell, och jag hoppas att det kan bli den där braiga baskoftan som jag längtat efter. Jag får helt enkelt se till att ta mig till garnaffären!

5 kommentarer :

 1. Är du som mig så skulle det lätt ta några år att bli klar. Så du lär nog vara snabbare!

  SvaraRadera
 2. haha, ja snabbare än så är jag nog för jag gillar att avsluta projekt innan jag börjar på nya. Och så tycker jag synd om de alster som ligger och inte får uppmärksamhet. :)

  SvaraRadera
 3. Koftan ser finfin ut! Otur att garnet ska ta slut sådär på sluttampen av projektet.

  SvaraRadera
 4. Det är en så härlig färg! Och ja du har verkligen disciplin! Det är annat än jag själv...börja nytt jättekul se nästa nytt jätteskoj börja kul nytt börja ...nä nu jädran är det 12 sådana då får jag djäk...t bråttomt..avsluta avsluta avsluta i ett!
  tänker och tänker var vi kan vara....

  SvaraRadera
 5. Mars iväg med sig till garnaffären nu när du är igång med den så du får koftan färdig så som du siktat på! Det är ju så liiiiiite kvar ju!! Heja heja!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!