:: armsmyckat ::

armsmyckeNär man håller på med stora yllebroderiprojekt är det ju gött att göra några små broderier vid sidan av. Armbanden är så roliga för man når resultatet så snabbt och det behöver inte vara något komplicerat för att det ska bli fint. Mitt grannlåt har på sistone halkat in mest på applikationer och paljetter. Inspirerad av den nya boken Brodera på Ylle har jag fått lite av en renässans för band och knappar. Fast jag går inte tillbaka till antiken utan nöjer mig med att botanisera i bandinköp från detta och förra seklet, det finns ju lite att välja bland i gömmorna.

armsmycke15 kommentarer :

 1. AHHH - jättefint! Verkligen!!!
  Vad du kan!!!

  SvaraRadera
 2. Läckert! Å armband kan man aldrig ha för många av ;)

  SvaraRadera
 3. Sjukt snyggt. Jag upprepar: SJUKT snyggt!

  SvaraRadera
 4. Himla fint! Kan ju piffa upp vilken klädsel som helst!

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Kul idé att använda ett nyare band.

  SvaraRadera
 6. Men jisses, jag blir rörd, tack för fina ord!

  SvaraRadera
 7. Dette armsmykket er utrolig fint. Og du har en fin blogg. Ser at du er glad i å gå på fjellet. Om det frister å reise på tur til Norge så er det fantastiske fjell og hyttemuligheter her. Se http://www.turistforeningen.no/ God helg!

  SvaraRadera
 8. Men ååhhh men ååååhh aaaaahhhhh ja du förstår , får torka bort dreggelvatten från datorn. Måste ta ledigt och sätta mig att brodera lite , fick sån lust !!!!!

  SvaraRadera
 9. Ååååhhh, vilket fint armband! Det ger mig verkligen jättemycket inspiration till att brodera lite och sy lite för hand! Måste göra en lite räd bland mina band känner jag...

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!