:: dubbelbokstäfver ::

band

 Jag klagar rätt ofta på att second handbutikerna i Stockholm är så hutlöst dyra. Det går inte direkt att fynda saker billigt. Om man bortser från gardiner så brukar garn, tyger och allmänt textilrelaterade grejer lysa med sin frånvaro. Därför blev jag himla glad när jag för första gången kom till Myrorna i Skärholmen. Man kan ju gissa att det måste vara dit som Myrorna skickar allt som har med textil att göra för här fanns mycket! I en plastback låg dessa fina gamla band med Dubbelbokstäfver. Jag köpte nog en 15 lådor. Nu har alltså jag massor med band, fast inte ett enda har mina initialer, men vad gör väl det? Nu måste jag bara komma på ett användningsområde till dem. Jag vill ge Myrorna i Skärholmen lite ris för att de sorgligt nog klistrat fula prislappar mitt på de fina gamla askarna. 


band


band


10 kommentarer :

 1. Det där känner jag igen. Fula etiketter sätter de på fina askar här också. Väldigt synd.

  SvaraRadera
 2. Vilken skatt du hittat..trots de fula lapparna..
  Så irriterat jag blivit många gånger just på de där lapparna.. Har frågat om det men inte fått nåt svar..alltid nån annan som gör det osv..

  SvaraRadera
 3. Vilket fynd! Synd att man inte har mer känsla fär det man ska sälja.

  SvaraRadera
 4. Definitivt ett fynd! Så snygga band till det priset kan man ju helt enkelt inte låta ligga kvar.

  SvaraRadera
 5. Jeg mindes at have overvejet sådan et køb - nu fortryder jeg...
  Men så fandt jeg andre fund :)
  se fx http://the-knitting-bee.blogspot.dk/2012/08/sommerfund-part-5.html

  SvaraRadera
 6. ahaaa du har också hittat dit...där har de ibland en del bra grejer....så snygga askar detta är - ja även bokstäverna! Ska bli spännande att se vad du hittar på med dem.

  SvaraRadera
 7. Fint fynd! Kan du fläta något med dem? Finns MN? I sådanafall är jag spekulant på några stycken.

  SvaraRadera
 8. Vilket fynd! Jag var på ett ställe i Bohuslän med några väninnor för tre år sen och hittade såna band, men bara några korta bitar. Jag funderar också på vad jag ska göra av dem, syr i fårskinn annars och funderar på att göra några pulsvärmare kanske.....

  SvaraRadera
 9. Så gör de här också, jag bor längre norrut så här fyndar jag på Erikshjälpen och de har bra priser, men det är samma sak där. Än värre är det i böcker där man med blyerts skriver priset på första sidan. Är väl okej om det är en relativt ny bok men när man hittar det på böcker som är 100-200 år gamla så börjar man fundera på om folket som jobbar där har nåt vett överhuvudtaget.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!