:: semester i yllebroderiets tecken ::

yllebroderi mönster
Semestern har många timmar att brodera på. Nu är den tyvärr slut, semestern alltså, och det är nästan yllebroderiet också. Aldrig hade jag trott att det skulle gå så snabbt, jag hade tänkt att jag skulle få suga på den här broderikaramellen hela hösten.

yllebroderi mönster

yllebroderi mönster

yllebroderi
Förra helgen var jag med mamma och pappa i deras stuga på Österlen. Jag gick på bästa loppisen i Simrishamn, broderade en massa och sov i deras mysiga växthus. Vi satt ute och åt frukost, lunch och middag i skuggan eftersom det var så varmt. Mycket mer än så behövs inte för att göra semestern härlig!
 
yllebroderi
växthus

7 kommentarer :

 1. Vad härligt det ser ut! Det där är riktig semester det. Själv satsade jag ju på hexagonerna som semesterprojekt i år. Min semester tog slut förra veckan, jag hann väl drygt halvvägs på den tiden i alla fall. :)
  Jag är som vanligt mycket imponerad över din broderiframfart, du måste verkligen vara snabb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte rört mitt hexagonprojekt sen början av sommaren, men jag tänkte på'et igen till helgen när jag ska ut o resa, om jag orkar klippa och tejpa vill säga.

   Jag är själv förvånad över hur jäkla snabbt det gått. Men det är kanske inte så konstigt att jag blivit snabbare och snabbare med åren med tanke på hur många timmar jag spenderat broderandes. Jag blir impad av alla som stickar så där sjukt snabbt

   Radera
 2. Det låter som riktig semester. Vilket fantastiskt växthus dina föräldrar ha. Rena drömmen. Och så är jag förstås nyfiken på hur ditt broderi växer fram.

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det mysigt att man kan sitta utomhus och skapa? Och vilket coolt växthus, så fint!

  SvaraRadera
 4. Men åhhhh vilket underbart växthus, och broderiet ser som vanligt maffigt ut

  SvaraRadera
 5. Jag blir sjukt pepp på att brodera när jag ser dina fina grejer!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!