:: armband ::

armband
Veckorna fylls av vardagligheter och helgerna av helgigheter som födelsedagar, dop och fram-och-tillbaka-flyttande av ouppackade flyttlådorna (jag flyttade in hos min kille för några veckor sen). Varje enskild tilldragelse är himla trevlig, men ibland är det skönt med en helt oplanerad helg och denna helgen har varit just en sådan skön helg. Jag åkte på en second hand-runda och köpte ett klassiskt perstorpsbord med virrvarrmönster som jag är väldigt glad för. Mer om det i ett senare inlägg eftersom jag planerar en remake. En skön grej med helg är att jag hunnit fota och redigera foton till bloggen.

I onsdags hade jag ju armbandsbroderikurs och inför kurser brukar jag själv alltid bli sugen på att brodera. Det känns alltid som att jag vill ha mer och ännu mer inspirationsmaterial på kurserna, förmodligen för att jag själv sett mina egna broderier så länge att jag hinner tröttna lite. Armband är så himla roligt att brodera. Det behövs bara ett fint band, enkla applikationer och lite glittertråd så är man hemma.

armband
Öglorna är det tråkigaste att sy, fram tills nyss. Förut brukade jag virka eller fläta som öglor som jag sen sydde fast. Förra veckan blev jag helt till mig i trasorna när jag kom på att man kan göra riktiga knapphålsöglor. Kolla in 365 Slöjd för en fin beskrivning

armband

armband

6 kommentarer :

 1. Känner igen det där med att vilja göra mer inspirationsmaterial när man själv ska visa något. Tror lite som du att det kan bero på att man sett sina egna broderier många gånger. Men också på att det är så inspirerande med kurser. Fina armband blev det den här gången också.

  SvaraRadera
 2. Det gula :))) jättefint ja de andra också men speciellt det gula

  SvaraRadera
 3. Well, I keep trying to post this comment, LOL!
  I love it, so simple, but so beautiful :-)
  xx

  SvaraRadera
 4. Väldigt fina och inspirerande armband! :)

  SvaraRadera
 5. Men människa! Du är så skicklig!

  SvaraRadera
 6. Salut from Québec! I just found you through a link on Pinterest! Just want to tell you that your blog and art are so inspiring! Looking forward to visiting you :-)

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!