:: kurs - tre sorters kavelfransar ::

kavelfrans

Det finns fortfarande platser kvar på min kurs i kavelfransar nästa vecka. 

Tre sorters kavelfransar på armband, pulsvärmare och armsmycken: 
En prova-på och inspirationskurs! På kursen får du lära dig hur man gör tre olika sorters kavelfrans som alla kan användas som utsmyckning på armband, pulsvärmare och broderade dynor.

När: 1 okt kl. 18.00-20.30 Pris: 350 kr, inkl. fika med smörgås 
Var: 2stickares lokal på Högalidsgatan 52 A, Stockholm 
Mer info och anmälan till Madelaine - janssonmadelaine@hotmail.com

kavelfrans

kavelfrans

kavelfrans

kavelfrans

Igår kväll hade jag kurs i grannlåtsbroderi på armband hos 2stickare. Det var fullsatt runt bordet och vi hade en himla trevlig kväll. Några hade inte broderat sen grundskolan medan andra var vana brodöser, en skön blandning. Att gå på kurs är så mycket mer än att lära sig nya stygn, mest verkar det handla om inspiration och för de som inte handarbetar så ofta gäller det att kickas igång. Det pratade och syddes så att det blev varmt och vi fick öppna fönstret. 

Det var extra roligt att en tjej från London som jag följer på instagram är på semester i Sverige och passade på att gå på min kurs. Internet gör världen bra liten ibland! Kolla in @sweaterspotter

kurs

5 kommentarer :

  1. Det var en väldigt inspirerande kurskväll. Jag kom inte så långt med mitt armband, men har massor av idéer om hur jag ska fortsätta, så resultatet kommer nog på min blogg framöver! Är lite sugen på kavelfrans, men veckorna har lite för få dagar...

    SvaraRadera
  2. Härligt med kurs! För mig är inte kurs alltid att lära nytt utan en stund då jag bara får ägna mig åt en koncentrerad sak i härlig samvaro. Lite lyx.

    SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!