:: en summering av slöjdåret 2014 ::

Tiger- och lejondynan broderades under 2013 men monterades 2014.
Kära nån, förra året blev jag helt förvånad av hur mycket jag skapat under 2013, lika förvånad blev jag när jag summerade 2014. Här följer ett urval av slöjdåret 2014 i kronologisk ordning. Gott nytt år önskar jag er alla, jag hoppas att 2015 blir ett lika fint slöjdår som det förra.påfågeldynan


6 kommentarer :

 1. Som du brukar säga (ja ibland i varje fall)....satan i gatan..... ;-)
  så mycket och allt är så fint!

  SvaraRadera
 2. Helt omöjligt att säga vad som var finast! Men stolen är verkligen (extra) praktfull!

  SvaraRadera
 3. Underbart konstruktivt år! Jag tror det är väldigt nyttigt att göra de här sammanfattningarna för jag upplever samma sak som du - förvåning över hur mycket en hunnit med. Lätt att en glömmer allt en faktiskt fått gjort för att sörja vad som aldrig blev av, men jävlar vad vi gör hörru du!
  Personligen är jag oerhört förtjust i stolen, även jag, men också dina underbara stickningar.
  Gott nytt och god ny inspiration!

  SvaraRadera
 4. Wow Elin så mycket fint , jag önskar dig ännu ett härligt slöjdarår
  Jag tror att jag tom dristar mig till att ge dig en cyberkram så här på det nya året...varför ? För det känns som om jag känner dig fast vi inte har mötts ;-)

  SvaraRadera
 5. Du sviker aldrig kära Elin....senaste broderiet är underbart och jag ser en ny stil! Jag är sååå stolt över dig. Evakram

  SvaraRadera
 6. Vilket produktivt år! Fantastiska saker du visar! Gillar verkligen ylle(?)broderierna och har länge själv funderat på att komma till skott men det har inte blivit av. Det finns liksom ett motstånd - vilket tyg, vilka garner? Borde ju vara enkelt att googla fram men jag vet inte varför det inte blir av.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!