Varmt om fötterna / Warming the feet

mormorstofflor

mormorstofflor

mormorstofflor

Varmt om fötterna på syster. En sistaminuten-present till hennes födelsedag för ganska länge sen nu. Två dar innan hon fyllde år började jag virka på dem. Hann inte riktigt klart, men jag slog in dem ändå, och så virkade jag färdigt medan vi åt tårta. Så kan man också göra.

Annars har det blivit väldans mycket bloggsurfande på sistone, o alldeles för lite handarbete. Det blir en konstig balans. Det är beroendeframkallande att hitta så mycket fin inspiration på nätet. Vill bara ha mer mer. Men så hinner jag ju inte skapa något själv. Hmm.

Mormorstoffelgurun upptäckte jag tack vare ett tips från Ulrika för ett bra tag sen.


Warming the feet of my sister. A last minute gift for her birthday a while back. I decided to make them two days before her birthday. Didn’t quite finish them in time but i wrapped them anyways, and so i croched the last pieces together while eating the birthday cake. That was a way to do it.

Lately i’ve spent lots of time surfing inspiring blogs and not so much time crafting. And it makes a funny balance. Cause it’s addictive to find all these beautiful inspiration online. I just want more and more. But then there’s no time for crafting myself. Hmm.

I found the granny slippers guru via Ulrika a while back.

8 kommentarer :

 1. Jag la till dig i min blogglista. Jag hoppas det var ok?!

  Jättesöta tossor btw... :)

  SvaraRadera
 2. Stiliga tossor! :-)
  Åh, det där med att ge bort nästanfärdiga saker och färdigställa dem antingen under själva firandet är en klassiker som alltid är bra att kunna ta till när det behövs!
  (behöver jag säga att jag vissa år varit väldigt glad att vi inte firat jul m min familj förrän på annandagen = flera dagar extra att färdigställa klappar på!)

  SvaraRadera
 3. superfina. ska nog testa mig på ett par i strl mini. hade först föräldragrupp på kvällen den 2a dec men så blev den tidigarelagt till förmiddagen i stället - vilket flyt./gunilla

  SvaraRadera
 4. nej va kul! fast för mig är de där Farmorstofflorna, hon gjorde dem i massa år till oss, innan hon förlorade synen. de är underbart sköna, lätta och varma. och fina!

  SvaraRadera
 5. Ang. mitt eget lilla byte (i brist på MAs) så ser vi ut att inte alls bli många - med dig skulle vi i dagsläget bli tre ;-)

  Det vore självklart otroligt roligt om du ville vara med och byta pynt - men samtidigt har jag full förståelse för om du känner att det blir för mycket!

  SvaraRadera
 6. Beautiful love the combinaison of colours!

  SvaraRadera
 7. I thimk I made too many of those! or maybe not...Thanks for mentionning me!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!