Helgsyssla / Weekend doing

Korgstolen

solsken

saxen och garnkartan

Yllebroderiet, skarpt solsken, sittades i bästa vännens korgstol, på hennes vackra mormorsrutor. Jag tycker om att ha sybågen riktigt spänd och höra ljudet av tråden som vid varje stygn ger ifrån sig ett raspande när det dras genom tyget.

Jag vill tacka er för alla fina kommentarer om vantarna och till alla andra inlägg. Guld! Jag blir så glad för varenda en!

Woolen embroidery, strong sunshine, sitting in my best friend’s wicker chair, on her gorgeous granny squares. I want to thank you for all the lovely comments on the mittens and on all the other blog posts. It’s gold to me, I get so happy for every single one of them.

10 kommentarer :

 1. Du, det där låter som en helt perfekt helgsyssla! En sån där helgsyssla som är guld värd i all sin enkelhet! :-)

  SvaraRadera
 2. Det är så kul att få följa ditt broderiprojekt. Och det låter som en perfekt syssle an dag som denna. :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt de ser ut :) Yllebroderiet är så fint.

  SvaraRadera
 4. HUR får du till ritningen så där tydligt? Jag är nybörjare och nyförälskad i yllebroderande. Har under några veckor tampats med detta problem. På mörk vadmal. Kalkerpapper och sporre funkar dåligt och alla kritor jag provat är för hårda.

  SvaraRadera
 5. Åh, vad mysigt det ser ut. Man blir inspirerad till att ge sig själv tid.Det är lätt att det blir för länge vid datorn. Man (=jag) måste lära sig prioritera.

  SvaraRadera
 6. Ah det går framåt med det stora broderiet! ;-)
  Härlig sol igår! Jag tog en låååååååååång fotopromenad.

  SvaraRadera
 7. Ett långsamt framåtskridande projekt, härligt material, och sol och vännens fina stol ...vad finns det mer att begära ?

  SvaraRadera
 8. Tack tack alla!!

  Karin på fox - det är inte jag som gjort prickarna. Den är köpt på hemslöjden http://www.hemslojdenskane.se/art-1.asp?id=128&iPageID=4
  Karin har en bra beskrivning och tips på penna som man kan måla på ylle med. kika in hos henne! http://broderi-karin.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset! Jag ska lusläsa brodösens blogg. Din sida har gett massor av inspiration:)

  SvaraRadera
 10. Vilken ljuvlig sysselsättning i härlig miljö!

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!