:: knappkärlek ::

DSC02561
Snön ligger vit och frosten biter i äpplena. Nu myser nog de allra flesta hemma i soffan, eller kanske spelar ni spel vid köksbordet. Vi skulle bara byta en julklapp i släkten som lottas ut, men jag kunde inte hålla mig utan pysslade ihop julklappar till några i närmsta familjen. Till allra käraste syster slog jag in knappkärlek i form av stickmarkörer. Inspirationen hittade jag hos Metamorphosis.
knappar
stickmarkörer
Vaxad lintråd och gamla udda knappar är allt man behöver. Himla bra grej alltså! Passande present till mellandagarna stickning. En sannerligen god jul önskar jag er alla!
stickmarkörer
DSC02593
stickmarkörer

8 kommentarer :

 1. Hope you are having a Merry Christmas! wish we had snow too!

  SvaraRadera
 2. Härliga stickmarkörer - God fortsättning på julhelgen!

  SvaraRadera
 3. Så smart idé och så fina! Tack för det tipset. Tänk vaxad lintråd har jag med mig och nu vet jag precis vad jag ska använda några av mammas gamla knappar till ;-))

  Här är hela landskapet som ett enda stort julkort. Jag väntar mig bara att se några gårdstomtar fara omkring, men det är klart de har väl flyttat eftersom det inte finns några djur i ladugården. Blir ju litet kallt där då.

  Ha fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 4. Härligt med knapparna! (Men jobbigt att plocka upp dem ur snön sedan?)

  SvaraRadera
 5. Åh, skoj att se att knapp-markörerna sprider sig! Hoppas att de blev uppskattade!

  Det var ju Kajsa med bloggen http://k-markt.blogspot.se/ som gjorde de jag fick - och de har blivit flitigt använda! Smidigt också att ha ett stort gäng markörer, så mycket lättare att alltid ha en till hands när man behöver en!

  SvaraRadera
 6. Superbra idé att kunna få ha sina vackraste knappar synliga istället för gömda i en burk.

  SvaraRadera
 7. Trevlig idè, det kommer att bli matchande knapp-markörer
  till sticket.

  SvaraRadera

Tack för din fina kommentar!