:: cirkusarmband ::

armband

Ett armband i ordets egentliga betydelse - ett band att ha runt armen. Jag känner mig fåordig idag och vet inte riktigt vad jag ska skriva om detta lilla armband i vadmal med applikationer. Det är ungefär som mina andra grannlåtsbroderier, fast denna gång har jag tänkt cirkus medan jag sydde.

pärlgarn

Sedan mamma för två år sen fyndade DMCs pärlgarn nr 8 åt mig är det helt klart ett favoritgarn att brodera med. Smidigt och fint, och i många färger. Jag har både virkat många mormorsrute-örhängen och gjort många broderier men garnförrådet verkar outsinligt. Som pojken med guldbyxor, men ut ur fickorna kommer det garn istället för sedlar.

armband

10 kommentarer :

 1. Man behöver inte säga så mycket. Bilderna talar. Broderiet, armbandet talar :)

  SvaraRadera
 2. åh gud så fint så fint så fint!!!

  SvaraRadera
 3. Skitfint ! Det är kul med cirkus !

  SvaraRadera
 4. Fint! Skulle också vilja göra ett sånt :) Mkt bättre att få fram garn än sedlar ;D

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Jag tycker också om att använda det garnet. Jag gillar kontrasterna mellan det blanka garnet och det matta ylletyget.

  SvaraRadera
 6. Är det där det du tänkte flagga om? Det blev hur fint som helst och känns... glatt! Ja, alltså, glatt som i glad, lycklig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är samma som kändes som amerikanska flaggan. Visst känns den pigg, liksom! Jag tycker fortfarande att färgerna känns lite flagglika, taskigt att flera länder kidnappat fina färgkombinationer.

   Radera

Tack för din fina kommentar!