Idag tar jag bussen och imorgon börjar vandringen, tjoho! Helga undrade hur mina torkningsprojekt gick till, håll i er, här kommer den spännande matresan. Så här gick det till när jag torkade äpplen. Skala, skiva, doppa i citronvatten (för att de inte ska bli bruna). Torka på 50 grader i cirka 6 timmar.
Hälsa fjällen!
SvaraRaderammm gott!
SvaraRaderaoch du är liiiiiiitet längre norrut än vad jag är just nu på gården....
tar med mig boken nästa gång vi ses på brodericaféet för jag tror att boken gör mera nytta hos dig och kanske hittar du något nytt i den....ha det bäst!
Vad kul :) Tack för förklaringen!
SvaraRaderaVad perfekt att ha tillgång till en torkapparat. Torkade äpplen är en given favorit.
SvaraRaderaTorkapparat verkar ju himla smidigt. Här är det ugnen som får torka mat. Kanske ska torka lite äpplen idag :)
SvaraRadera